Juij!

Na vier dagen aan de zee met zijn leerlingen, is mijn lief terug. Doodop, maar dus wel terug.
Het behoeft geen verdere uitleg dat ik daar bijzonder blij om ben. Ik heb zelfs een taart gebakken. Hiep hoi!

9 thoughts on “Juij!

  1. gggrrr we kennen dat! mijn lief moet tegenwoordig vaak naar het buitenland voor zijn werk: mottig. bij zijn thuiskomst is er uiteraard altijd een feestje voorzien. maar een taart? nee, die komt niet in dat plaatje voor 🙂

  2. ‘k Vraag me toch af wat ze daar uitgespookt hebben, daar in Oostduinkerke. Mijnen zoon was ook al zo moe … Den duts heeft wel geen taart gekregen (ah neen, wij moesten nog bekomen van onze trip naar Barcelona)

  3. Neeje, haar zoon is Sebastiaan-Willem. Ik had van hem al gehoord dat zijn mama zo graag weblogs leest. Ze leest ook het mijne, lol. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *