Eens ge begonnen zijt.

Vanmiddag ben ik, eerst met de zus en de mama van Lief en dan met vriendin klijn, de stad ingetrokken voor enig shopwerk. Het probleem is dat ik mezelf qua winkelgedrag heel lang onder controle kan houden (zoals vandaag in het fantastische Twiggy), maar dat het op een bepaald moment niet meer lukt en dat dan – ahum- alle remmen losgaan.
Zo ook deze middag: niet alleen heb ik de geplande dagcrème en poederdoos gekocht, maar deze werden aangevuld met een hoogstnoodzakelijk dikke wintertrui, een uiterst schattig bloesje en een bijzonder mooi lingerie-setje. Voeg daarbij het prachtige cadeautje dat ik al heb gekregen voor the upcoming birthday en de inkopen voor twee dagen in de Aula en u begrijpt dat mijn armen tien centimeter langer zijn geworden van het zeulen met de zware tassen. Het was geen zicht.
Daarnet echter, heb ik al mijn aankopen (behalve het eten, natuurlijk) uitgespreid op het bed en ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje gelukkig word van al dat moois.

Misschien heeft hij toch gelijk met dat fashionvictim-ding.

One thought on “Eens ge begonnen zijt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *