Naar huis.

Hij is een heel weekend weggeweest, maar net heeft hij gebeld dat Eva-van-de-GPS zegt dat hij om 19.08 thuis zal zijn. Hoera!

Allez, niet dat het niet plezant was é, dit weekend: ik ben naar de film geweest met de Project-mensen, heb tot vijf uur ‘sochtends in de White Cat gezeten met neef S. en vriendin E., heb een hele namiddag gewinkeld, koffie gedronken en geld uitgeven, heb los gringos te eten gehad en heb een bijzonder fijne brunch gehouden met Lien, vanmiddag.
Veel gedaan dus en me geen moment verveeld. Maar ik zal blij zijn als mijn lief terug is. Het Gemis, weet u wel. Of zoals het hier omschreven werd: “Ach, het is niets wat niemand eerder heeft gevoeld -of zelfs geschreven- maar dat maakt het daarom niet minder echt. Zelfs al denk u dat ik overdrijf en dat [hij] amper een paar dagen weg is.”

8 thoughts on “Naar huis.

  1. Mooie en frappante omschrijving… Doet me denken aan een (niet zwartgallig bedoelde) discussie, vorige week op café : wat moet nou eigenlijk het ergst zijn, als eeuwige vrijgezel (ofte ouwe vrijer) rond z’n 50ste tot de conclusie komen dat men toch wel eenzaam is, of na een liefdevol leven op z’n vijftigste weduwnaar worden en het Grote Zwarte Gat beleven…

  2. Als hij maar thuis is VANDAAG … op uw VERJAARDAG! (haha, als jij het niet doet, krijg ik het op slinkse wijze op kerygma!) Happy birthday, beeb!

  3. every f*****g year … en nu staat het al verkeerd op mijn agenda in de keuken (=steun en toeverlaat) ook … allee, ik ben weer bij de eerste dit jaar om u ne gelukkigen verjaardag te wensen :o)

  4. Mmm zat zaterdag ook tot een uur of vijf in de White Cat. Was wel zo verschrikkelijk beschonken dat ik zelf mezelf niet zou hebben herkend. Gelukkige verjaardag! Hendrik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *