Bonnie Prince Billy

Zoals al gemeld komt Bonnie ‘Prince’ Billy op 22 maart naar de AB en ga ik daar naartoe! Als voorproefje voor zij die de mens niet kennen: een beetje youtube…

4 thoughts on “Bonnie Prince Billy

 1. Ik ken hem enkel via rockrally-finalisten Krakow, die er een pracht van een cover van neerzetten op de halve finale in de handelsbeurs. En als ik eerlijk mag zijn vond ik hun versie stukken beter, toen ik nadien het bewuste nummer illegaalgewijs het mijne maakte.

 2. Ik heb hem leren kennen via de meest bizare manier, via de meest ongeloofwaardige bron… een virtuele bron… een virtuele vriend… hij heeft me bonnie prince billy leren kennen… en ik ben verliefd op zijn muziek geworden alsook ik verliefd was op de virtuele-man-without-a-face… ik zal zeker aanwezig zijn op zijn concert… hopelijk de man van de looks-like-a-moon-cocoon ook.

 3. tomadde,
  krakow is uiteraard ook fantastisch en je mag hun versie natuurlijk beter vinden… maar vergeet gewoon niet dat de auteur het natuurlijk nog altijd geschreven heeft, welke versie je dan ook het mooist vindt.
  Chouchou, ik denk niet dat de looks van Will Oldham iets zijn om verliefd op te worden.
  ‘t Was gisteren uiteraard weer prachtig en heel intens…
  Pieter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *