Plus één.

Lief vroeg zich vandeweek af waarom ik bij mijn 5 dingen eigenlijk niet had verteld dat ik tot mijn twintigste heb gedacht dat er een product in het zwembad zat dat het water rondom u rood kleurde als ge er pipi in deed. Ik heb ontdekt dat dat niet waar was door een gesprek met een kennis.

zij : oh, en dat was wel genant: wij gaan met Katoo de eerste keer zwemmen zonder zwempamper en opeens merk ik dat ze pipi aan het doen is.
ik: goh, en gans dat water rood, zekers?
zij: què?

Mijn mama heeft mij ooit, toen ik heel klein was, verteld dat ik niet in het zwembad mocht plassen omwille van het product dat het water kleurde. Ik heb daar nooit over nagedacht en heb daar nooit meer naar gevraagd. Ik ben een braaf kind, dus ik heb nooit getwijfeld aan wat mijn mama vertelde. WANT MAMA VERTELT ALTIJD DE WAARHEID!

Zo. Vijf dingen plus één, bij deze.

10 thoughts on “Plus één.

  1. ‘t Is best dat mama ver weg is en het een poosje duurt voor ze dit leest, je zou anders nogal wat horen -) !

  2. Het had gekund natuurlijk, de kleurstoffen die zoiets doen bestaan, maar ‘t zal te duur en nutteloos zijn. Het zou nogal schoon zijn anders.

  3. hahah, dat doet me denken aan een cartoon van Kleine Robbe…

    Kleine Robbe zegt net hetzelfde : “mijn mama zegt dat er in het water een vloeistof zit, en als je plast dan wordt die rood”
    Waarop zijn vriendje zegt : “in dit zwembad niet hoor”… 🙂

  4. Hoho, maar hier geloven de buurtkinderen toch ook allemaal dat er in ons zwembad zo n product zit hoor ! Ik kan dan ook heeeeeeel goed en overtuigend liegen, zeeeeeeker tegen kinderen hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *