Brol.

Weet u nog, dat ik een tijd geleden heb verkondigd dat wij niet meer naar kringloopwinkels en rommelmarkten zouden gaan omdat we geen plaats meer in huis hadden?

Wel. Dat is nu, wegens een nieuw huis gekocht, vol-le-dig verleden tijd. Deze middag hebben wij gekocht: een pistache-groene fiftieskast in perfecte staat, een fantastische zwarte sjakosj voor mij, een metalen peper-en-zout-vat, een manicureset uit oorlogstijden, een spiegeltje met gouden lijst, een kapstok en een waaier uit iets wat op ivoor lijkt maar ook plastiek kan zijn.

Ik word dus heel gelukkig van zo’n dingen.

3 thoughts on “Brol.

  1. Ik heb nog een licht gebogen kachelpook waar mijn grootvader zaliger nog den Duits het stof uit zijn Liedermantel mee geklopt heeft.

    We gebruiken het ding momenteel als vliegenmepper, maar het enige dat sneuvelt zijn onze ruiten. Geef ons een seintje bij interesse.

  2. Das ook gek! Ik heb zelf nog een erfstuk van mijn grootvader Francisek zaliger. Een ouwe roestige Glock waarmee hij enkele ruski’s weer de poolse grens over probeerde te jagen… De loop van de geschiedenis heeft ie niet veranderd. Wel loop van de Glock, daar deze in zijn poten ontplofde…

    Kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *