Leeg.

Het is een beetje leeg in mijn hoofd. Dat gebeurt altijd als ik eigenlijk te veel dingen heb om over na te denken. In plaats van dat te doen en te denken en te beslissen, gaat mijn kop in een soort flatline. Meer dan een monotone biep is er niet meer te horen, dan.

Eigenlijk heb ik lessen voor te bereiden voor volgende week, en geavanceerde spreadsheets te maken die verschillende lening-opties met elkaar vergelijken en plannen te tekenen. En ook nog een paar honderd mails te beantwoorden. En een persbericht te maken. En een aannemer te zoeken ivm. een dak. Verder ligt er een verhaal voor mij dat helemaal in mijn hoofd zit, maar het uitschrijven wil niet lukken en moet ik eigenlijk nog eens denken wat we vanavond gaan eten. Tot slot moet het huis dringend een beetje opgeruimd worden.

En het lukt niet. Mijn hoofd is leeg. Misschien eerst een wandeling maken.

7 thoughts on “Leeg.

  1. toeval wil dat ik een post in draft heb staan met als titel ‘leeg en vol’ in het hoofd (of zoiets). ik herken bovenstaande dus maar al te goed. allez ja, niet van die lessen en zo natuurlijk 🙂

  2. Ik heb *nu juist* just hetzelfde voor! Ik ging net een snedige comment posten, waarna ik bedacht dat eigenlijk geen goei was en dus maar schrijf dat ik *nu juist* just hetzelfde voor had.

  3. Als je zelf wil en kan afpingelen bij banken, dan ben ik ervan overtuigd dat ge inderdaad beter zonder de immotheker werkt.

    We hebben het ook zelf gedaan en we kwamen zelfs op een ietsiepietsie betere procent (everything else being equal) uit dan mensen die via de immotheker waren gegaan.

    We hadden ook meer het gevoel dat we alles begrepen en alle opties kenden en de beste keuze gamaakt hadden. Maar het was wel zwaar om telkens bij al die banken langs te gaan.

    Mensen die normaalgezien 1 keer naar 1 bank zouden gaan, kunnen best 300 euro aan de immotheker betalen om een betere procent te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *