Life of Agony.

Ben ik de enige die bij de nieuwe (overigens: hoera hallo zo goed maat) CD van Bloc Party spontaan aan het indertijd redelijks fantastische Life Of Agony moet denken? Aha, ik dacht het niet, inderdaad.

Ik heb daar geen enkele CD meer van blijkbaar, maar ik heb net een aantal nummers downgeload (that’s what the hip kids do, these days) vanop de iTunes-winkel. Bijgevolg heb ik ontdekt dat ik Through and Through, Fears, Let’s Pretend en Underground nog steeds rats vanbuiten ken. Dat was in die tijd al niet zo eenvoudig, maar ondertussen is het toch 10 jaar of meer geleden…het geheugen is echt wel vreemd bijwijlen.

Qua melancholie kan dit trouwens ook wel tellen, is het niet?17 thoughts on “Life of Agony.

 1. we hebben dan ook jarenlang mensen deze nummers weten meezingen aan den toog hangend in sterk benevelde toestand…

 2. Aaaaah, Life of Agony… Lang geleden… Maar het blijven leuke nummers. Heb de nieuwe Bloc Party niet, dus kan helaas niet vergelijken…

 3. Life of agony, begot. Volgens mij heb ik mijn cd’s gewoon weggegeven aan uw neef S. Kan dat?

 4. Wat “(schrap dubbelzinnige opmerking)”? Wat kan er nu mogelijks dubbelzinnig te zeggen zijn over het weggeven van een paar cd’s?

 5. Heb die cd idd gekregen van u in den tijd (aleen ‘River Runs Red’ denk ik). Er plakt trouwens nog altijd een klein stikkertje met “KDW” op de schijf. Ondertussen is het alsof er iemand zijn staalwol op de cd heeft uitgetest, ik moet dus dringend die klassieker nog eens in huis halen.
  Het schijnt dat ze naar Graspop komen. (Een paar maand geleden waren ze wel nogal teleurstellend in de Vooruit)
  Die zanger van Bloc Party imiteert in die nieuwe single eerlijk gezegd doodleuk Keith Caputo zijn stem. Voor de rest wel een geestig nummer…

 6. Btw ik denk dat i. met haar ‘dubbelzinnige opmerking’ doelt op het feit dat aan mij uitgeleende cd’s (of dvd’s for that mather) somtijds er een zodanig lange tijd over doen om terug bij de rechtmatige eigenaar te komen dat ze dreigen ‘gegeven’ te zijn. Guilty as charged. (talking English ies nice)
  Maar alles komt altijd goed.
  @ i. The Big Lebowski ligt al enkele maanden klaar hoor…

 7. neenneen zoetjen, dat bedoelde ik niet. ik zou het eerder hebben over dingen die klijn gaf in die tijd enzo.
  Bygones.

  Maar goed: the big lebowski. daar zit ie dus. wel wel.

 8. Inderdaad. Ik ben blij dat dat hier eindelijk eens bevestigd wordt.

  @S.: BTW, als dat nog niet duidelijk was, ge moogt die cd gewoon houden hoor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *