To do-lijstjes als ge de vogelgriep hebt.

Ondertussen gaan we de derde week van mijn ziek zijn in. Het is allemaal nog steeds draaglijk, hoor en ik heb bijna geen koorts meer. Maar de afgelopen twee dagen heb ik keelpijn alsof iemand met een vlijmscherpe rasp over mijn amandelen heeft geschraapt. En gezwollen klieren. Bahbahbah.

Lief noemt dat bij een naam die ik ondertussen alweer vergeten ben, het is iets met infectie en het betekent dat iemand verzwakt is na de griep en dan meer andere infecties kan krijgen.

Over landbouw gesproken: ikzelf dacht ondertussen dat het vogelgriep was, daarnet. Ik las de symptomen en dacht: haha, dat is het. Bleek dat ik de symptomen van kippen die vogelgriep krijgen aan het lezen was. Luchtwegproblemen, overvloedige traanvorming, gezwollen kop. De “daling eiproductie” kinda gave it away, though.

Alleszins. Het nadeel van al een paar weken niet 100% gezond rond te lopen, is dat de dingen zeer veel energie beginnen te kosten. In die mate zelfs dat ik (boven op mijn bureau aan het werken zijnde) op mijn ToDo-lijst heb gezet “Naar beneden gaan om een fruitsapke” en dat ik daar dus nu ongelooflijk tegenop zie.

*zucht*

6 thoughts on “To do-lijstjes als ge de vogelgriep hebt.

  1. wat meer rusten misschien of eens extra vitamientjes nemen of eens stoppen met dat dieet ?

  2. Heb je je nog niet afgevraagd of er geen klierkoorts in het spel is? Ik ben natuurlijk geen dokter, maar ik heb dat zelf ooit gehad, en moe dat ge daar van zijt!! (en begonnen met wat de dokter dacht een keelontsteking)Heb toen twee maanden plat gelegen en op alle zenders naar de smurfen gekeken. Tot meer was ik niet echt in staat, en dat in 1ste kan!

  3. I. heeft al klierkoorts gehad in de 2de kleuterklas en ik ben natuurlijk geen dokter maar het schijnt dat je dat maar 1 keer kan krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *