Spring-rood.

De werken schieten goed op. Met amper tien dagen te gaan, lijkt het plots alsof alles in een stroomversnelling komt. We zijn in de eindfase van het schilderen (MDF not included), vandaag hebben we een eerste laag boenwas op de vloer van mijn bureau gegooid, zaterdag komt papa behangen, vandaag heeft Peterken (met assistentie van mijn ook al beresterke lief) de gietijzeren radiatoren naar beneden gebracht, en die gaan ze bij de schoonouders zandstralen en schilderen.

De slaapkamer is geschilderd nu, behalve de plinten en radiotor-toestanden. En de kasten, natuurlijk, maar dat is evident want die worden pas woensdag geplaatst. Voor de binnenkant van die kasten (en een paar buizen in de kamer zelf) wilden we trouwens knalrood. Na het bestuderen van een hondertal rode tinten, hebben we uiteindelijk de kleur gevonden die perfect was wat we in ons hoofd hadden. En dat bleek het rood te zijn uit de spring-collectie.

Wij zijn echt kleine kinders, soms. Zelfs onbewust, zo blijkt.

6 thoughts on “Spring-rood.

 1. hihi.
  veel mensen kiezen kleuren uit de spring collectie.
  het groen ervan is zeer populair.

  ik ben fan van de lichtgevende verf (niet van Spring)

  verf is de max!

  ps: merci voor de gratis reclame, als de verkoop nu stijgt, verhaal ik het op mijn sterk strategisch advies 🙂

 2. ‘t Is gelijk ik als ik mij weer eens afvraag waarom ze de leuke kleren voor kids niet voor grote mensen maken.

 3. jaaa ik vind de “lui in’t groen” combinaties ook het tofste. We hebben zo’n keukenmuur in een soortgelijk groen van colora.

  hmm duidelijk niet meer origineel als ik hier de andere comments lees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *