Crap.

We wonen nu precies een week in het nieuwe huis, inderdaad. En dat betekent dat zeer langzaam de zaken op orde komen. De was is bijna gedaan (nog drie machines, ik had twee weken geen tijd gehad voorheen), de dozen zijn half uitgepakt, ik heb weer internet en ik ben bijna door mijn mailbox en feedreader heen. De laatste weken heb ik enkel Het Project bijgehouden (wegens Important Times) en mails van dichte vrienden en familie. Blijkt nu dat ik godverdomme een comedy-cd bij de P-Magazine heb gemist. Dat spel is dus uitgekomen tijdens de Grote Afwezigheid en tijdelijke chaos in ons leven en ik wist van niks.

Xander? Kan ik er ergens nog enen kopen of was het van eenmalig en al?

2 thoughts on “Crap.

  1. Verhuizen, ‘t is allemaal dat niet. Veel te druk, warrig en levensomverwerpend om goed te zijn. En ja, dan zijn er al eens belangrijke dingen die je mist !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *