Oproep – try-out plaatsen gezocht.

Zoals ik in een eerdere post al kwam te zeggen: mijn lief is aan het try-outen geslagen, afgelopen zondag. En aangezien de kwaliteit bijzonder goed was, kan ik nu met een gerust hart een oproep doen. Want hij zoekt nog plaatsen om zijn versgebakken grappen uit te proberen….

De première is voorzien voor oktober 2008, dus de periode van try-outs loopt tot dan.

Waar we naar op zoek zijn: zaaltjes, jeugdhuizen, verenigingen die een comedy-avond willen organiseren.

De duur: nu is het materiaal 25 minuten, maar het groeit dus in de komende maanden tot 75 minuten tegen september. Duo-programmaties (dus samen met een andere komiek) horen tot de mogelijkheden. Wij kennen redelijks wat mensen die grappig zijn.

De vereisten: een podium, een publiek en een paar dingen die te lang zijn om nu uit te leggen, maar niet zo ingewikkeld en veeleisend zijn eigenlijk. Daarnaast ook: een geluidsinstallatie en een spot.
In eerste instantie (dus de komende maanden) speelt hij gewoon standuppend, met een gewone microfoon dus. Hoe dichter naar de première, hoe meer behoefte aan iets meer technische mogelijkheden. Het zou wijs zijn om dan met de headset te spelen, bijvoorbeeld. En waar dat kan eens wat licht uit te testen.

De prijs: geheel overeen te komen, en afhankelijk van hoe lang, omstandigheden, enzovoort. Mail mij!

Heeft u dus een jeugdhuis, heeft uw amateurgezelschap een theaterzaaltje, een polyvalente zaal, een café met een zaalke en lijkt een beetje comedy u wel iets: mailen voor meer info naar ilse@gentblogt.be. Het mag ver weg zijn van Gent. Meer nog: ver weg is een pluspunt!

Zeg het gerust verder.

8 thoughts on “Oproep – try-out plaatsen gezocht.

  1. DRINGEND GEZOCHT: MENSEN DIE ERVARING HEBBEN MET NAAIEN OF PATRONEN!
    IS VOOR MODESHOW IN EINDHOVEN, DE EFFENAAR!
    MAIL VOOR MEER INFORMATIE!

    ALVAST BEDANKT, CASABENA

  2. Hallo

    CC Kapellen heeft een perfecte try out locatie, ‘t kerkske (vraag maar aan Wouter Deprez en Wim Helsen), ben nu enkele dagen naar madrid, maar neem gerust contact op, vanaf maandag 12/11 ben ik er terug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *