Ik bongo, jij bongoot. Wij bongoën.

We zijn hier ten huize al jaren zwaar fan van het Bongo-concept. Niet alleen krijgen we ze geregeld cadeau, we geven ze ook vaak aan vrienden en familie. Een ideaal cadeau, vinden wij persoonlijk: je kiest zelf het waar en wanneer, en je hebt er verschillende keren plezier van…bij het krijgen, het kiezen, het reserveren en dan op de dag/dagen zelf. We hebben zelf ondertussen al een groot deel van het assortiment uitgeprobeerd. Een shoppingweekend, een verwenweekend, een verwendag, een ontbijt, enzovoort enzoverder.

Mijn vreugde was dan ook groot toen ik een mail kreeg van de Bongo-mensen met de mededeling dat mijn weblog was geselecteerd om hen te helpen hun nieuwe reeks bongo’s voor te stellen: ik zou een bon voor een cultuurweekend cadeau krijgen, met als enige voorwaarde dat ik er achteraf iets over zou neerpennen op Kerygma, dat zij dan misschien kunnen gebruiken op hun site. En ik mag objectief blijven en al.

Het behoeft niet veel extra uitleg dat ik heb toegezegd, vermoed ik? En dat we ongelooflijk veel deugd gaan hebben van ons weekend Oostende binnenkort? En dat dergelijke acties hier ten huize op luid gejuich worden onthaald?

4 thoughts on “Ik bongo, jij bongoot. Wij bongoën.

  1. Ik ben eignelijk een beetje ontgoocheld met mijn bon. Ik kreeg een bongo relax, maar bij een poging om ergens ook een reservatie te maken kreeg ik overal te horen dat alles volzet zit. Mijn bon is maar 2 weken geldig, maar ik kan er nergens mee naartoe in die 2 weken.
    Blijkbaar zou ik hem kunnen laten verlengen maar dan moet ik hem eerst aangetekend versturen en nog 10 euro opleggen wat ik toch niet helemaal eerlijk vind.

  2. Normaal is zo een bon toch meer dan een jaar geldig vanaf de aankoop? Degene die wij kopen zijn nu alleszins tot 29/02/2009

  3. Heb je enig idee als ik mijn bongo weekend wellnessbon kan omruilen tegen bongo weekend Parijs mits opleg natuurlijk? Heel graag wou ik naar Parijs gaan maar dat zit er niet in bij de weekend wellnessbon? graag seintje terug?Dank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *