Stof. Overal stof.

Vandaag was mijn held de hele dag in de weer met schuurmachines en gehuurd materieel. Om half zes, na school, ben ik dan ingesprongen voor de afwerking en de kantjes. En het resultaat is zuper: ook de zolder heeft nu een echte planken vloer, en begint trouwens langzaam meer op een bureau te lijken dan op een zolder. Nog twee maand en onze zelf opgelegde deadline om de kamer af te hebben is er. Precies een beetje The Block, bij ons thuis. We gaan voor de kamerprijs, wij.

3 thoughts on “Stof. Overal stof.

  1. Wij vinden dat jullie die dubbel en dik verdienen die kamer (of bij uitbreiding huis-)prijs ! Ik zou er ook wel graag werken in zo’n bureau !

  2. En natuurlijk willen we foto’s zien! 🙂 Maar da’s waarschijnlijk pas voorzien als het helemaal af is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *