André.

True words, wat piglet daar komt te zeggen.
Ik heb daar vragen bij, ja. Was hij daar toevallig op vakantie? Of is er geen werk, nu er geen eurosong-voorrondes zijn? Zijn dit de ver doorgedreven besparingen bij de vrt? En wat daarna? Martine Prenen naar de Ghaza? Gina Lisa die de Zevende Dag presenteert?

Vragen vragen vragen.

8 thoughts on “André.

 1. huh, André Vermeulen doet toch wel vaker verslag uit het buitenland? Ik heb hem nog nooit rampen zien verslaan, maar bv alles wat met Rome & Vaticaan te maken heeft is altijd André Vermeulen en da’s ook niet altijd showbizz.

 2. André doet dat vaker hoor. Die aardbeving in Italië vorig jaar, deed hij ook. Maar ik dacht toen dat dat was omdat hij vloeiend Italiaans spreekt. En dat doen ze niet op Haïti, bij mijn weten. Misschien kent André veel van aardbevingen? Misschien?

 3. Dus omdat een journalist het minder serieuze genre verslaat, ligt alles wat wel serieus is meteen buiten zijn kunnen?

  Nogal demotiverend voor alle journalisten die willens nillens ergens licht moeten beginnen, vinnik.

 4. hihi, Maartje voelt zich aangesproken.

  het is vooral: ik hoor “André Vermeulen” en ik denk in reflex “oehoe, windmachine”. in het licht van de gebeurtenissen is dat geen gepaste gedachte, geloof ik.

 5. Het kan een goed journalist zijn maar vanavond dacht ik toch : “Ga toch eens 100 m verder weg van die draaiende vliegtuigmotoren om uw rechtstreeks verslag te geven.” Dat weet nu toch het kleinste kind dat zoiets niet lukt ! “

 6. Ik wist ook niet dat hij inderdaad jarenlange ervaring heeft met buitenlandse journalistiek, maar ik kan mij niet voorstellen dat ik bij het zien van eender welke journalist die daar aan accurate verslaggeving doet, dat soort bijgedachten zou hebben. Edith: het zou wel eens kunnen – toch – dat het in die omstandigheden niet mogelijk is om 100 meter verder te gaan staan.

  Verder sluit ik mij aan bij Maartje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *