En met u?

*klopt het stof van haar kleren*
Zo. We hebben het gehaald, denk ik. De voorbije week heb ik een dikke 300 jongvolwassenen aan mijn computer zien passeren. Tussendoor heb ik het leeuwendeel van de examens die ze hebben afgelegd ook verbeterd. Speekmedaille voor mezelf! Morgen nog een 70 theorievragen verbeteren en dan de prutserijen beginnen uitzoeken: afwezigen opsporen, punten samentellen, lijsten in orde brengen.

Maar het ergste is dus gepasseerd en mijn leven kan zich weer hervatten. Nadat ik eens lang geslapen heb, that is. Stay tuned voor boeiende verhalen over het te dure kleed dat ik ga kopen, over mijn dochter die volgende week buiskes krijgt en over hoe ik overweeg een relatiebureau te beginnen na een uiterst succesvol gebleken manoeuver, een paar weken geleden.

Aniehoew. Ik lees dat er iets aan de hand is in Egypte? En dat we nog altijd geen regering hebben maar wel bijna een wereldrecord? En dat onze vrienden Neven nu ook onschuldige dieren dooddoen?
En met u, hoe is het eigenlijk met u?

4 thoughts on “En met u?

  1. Dat van de relatiebureau, vind ik een topidee. Ik kan een advertentie schrijven (infomercial kind a thing) en dan ook meteen een radiospot inspreken. Je relatiebureaucarrière is meteen gelanceerd!

  2. en, heb je enkele recepten geprobeerd uit de reacties? Of ben je toch niet aan het koken geslagen in je marathon?

  3. @ Marijke – ik zal er deze week eens over schrijven, als ik tijd heb. Het is een combinatie van afhaal, kokende man en gerechten uit de commentaren geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *