Aftermath.

– als ge op een BV-feest rondhangt met echt bekende mensen moet ge meer op de foto dan anders.
– fotografen die opeens voor uw neus staan terwijl ge probeert enigszins elegant een stuk iberico-varken naar binnen te werken: het went niet.
– de schaamtafel is de leukste tafel van het huis.
– er zijn verschillende manieren om aan de schaamtafel te zitten, bijvoorbeeld (a) een televisie-item maken waar een concurrerende zender niet zo blij mee is zodat ge niet in beeld moogt komen of (b) een plaats toegewezen krijgen in de tribune, maar assertieve maten hebben aan een schaamtafel vol champagne.
– over schamen gesproken: als ik een zekere tv-kok zou zijn, ik zou het doen momenteel, dat schamen. Laxeermiddelen en koeienkaka, gawd. Was dat filmke even tenenkrullend vanuit uw comfortabele zetel, eigenlijk?
– Mijn vriendin Klijn is multigetalendeerd, zo blijkt. Assisenzaken pleiten, zingen en kleedskes naaien! Doe het haar maar eens na.
– Jan van Woestijnvis is een coole gast. *zwaait*
– niemand heeft het gemerkt, van de schoenen, Lilith. Volgend jaar: exact dezelfde outfit als dit jaar!

4 thoughts on “Aftermath.

  1. Ik heb weggezapt bij dat filmke. Ik had eigenlijk graag geloofd dat het uiteindelijk niet waar zou gebleken zijn, maar dat was het dus wel? *gasp*

  2. Maar ja dat was degoutant en ik keek nog wel speciaal voor u naar de vtm, dat was dan ook de laatste keer.
    Scheten zijn écht nooit grappig.

  3. da was de platste ka* ever da filmke met hans otten. Gewoon weggezapt en net op tijd terug om Nathalie Meskens ‘elegant’ naar het podium te zien stappen. Soms komen talons beter tot hun recht als ‘zitschoenen’ aan een tafelke.

  4. amaai ik vond dat er ver over van Piet en Hans. Maar ik moet zeggen dat ik de speech van An Van Elsen en Tania Dexters ook niet echt van een geweldig niveau vond, om niet te zeggen pijnlijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *