Procrastination 101.

Twee keer per jaar, zo in januari en in juni, voel ik de vreselijk onweerstaanbare drang om de layout van dit weblog te wijzigen. Zesmaandelijks verlangen naar verandering. En altijd in de examens, jawel.
Ik verdoe dan tijd met dromen over welke header ik zou willen. En welke kleuren daar dan bij komen. En hoe het hier eens allemaal wat minder 2008 mag worden, qua uiterlijk.

Ik weet dat wel, het is alleen maar omdat ik het te druk heb, dat ik het wil. Want eigenlijk ben ik nog meer gehecht aan mijn madam met beentjes, dan aan mijn slapende madam, zeer lang geleden.
Maar elk moment dat ik kan priegelen in photoshop, is een moment dat ik niet moet denken aan de stapels verbeteringen die liggen te wachten. (Al een geluk dat mijn photoshop vorige week keihard de geest heeft gegeven). En ik weet ook dat ik het begin juli weer ga vergeten zijn, en wel interessanter dingen te doen heb dan een nieuwe lay-out te knutselen.

Maar zeg nu zelf: zou dat hier niet eens geschilderd mogen worden, feitelijk? Eigenlijk? Lieve lezers? Want als u dat graag wilt, dan kijk ik er eens naar, natuurlijk. Dat is evident.

17 thoughts on “Procrastination 101.

 1. Nee !
  Omdat ik ook gehecht ben aan uw madam met beentjes.
  En omdat ge moet werken, potverdekke !

 2. Ik vind het wel stof zo, maar anders: iets groen, gelijk uw schone muren? En gaat gij weer recepten moeten hebben die rap klaar zijn en gezond? PS hoe is het met de cola?

 3. Ah nee, ik lees altijd blogs op de blog zelf, dus niet in de reader, want ik wìl die layout er helemaal bij. Mij steekt hij nog niet tegen, maar ik ken dat fenomeen. Uw hoofd wil altijd dat waar ge nét geen tijd voor hebt.

 4. Och, een likje verf. Waarom niet? Het stoort alvast niet, uw madame met de meloendragende beentjes. Ik denk ook aan renovatie, maar ‘t komt er ook niet van.

 5. Ik lees u ook via Google reader, kom hier alleen maar om een reactie te plaatsen dus maakt het niet veel uit eigenlijk. By the way: mijn ma zag Henk met Mira onlangs in Dendelleis en ze had zo wreed goesting om te zeggen aan Henk dat het “toch zo’n schoon kindje” was maar ze durfde niet omdat ze dacht dat H. zou denken dat hij met een hysterische fan vandoen zou hebben. Bij deze: jullie hebben een wreed schoon kindje.

 6. Oh als gij hem niet meer wilt, krijg ik hem dan, de layout?
  Nee ik vind het nog altijd schoon, uw header heeft een zeer rustgevend effect op mij 🙂

 7. @ Marijke Рnot helping, h̩. Het koken valt mee momenteel, ik ben goed voorbereid. En ik drink alleen sporadisch cola!
  @ Marnik – ik weet dat niet eigenlijk, RSS hou ik niet bij, statistieksgewijs. Ik zou niet weten hoe, eigenlijk.
  @ huug – zegt uw mama dat ze merci is voor de stoef 🙂

 8. Ik zou het niet doen. Of misschien een beetje opfrissen naar uw goesting. Maar veel veranderen zou ik echt niet doen. Een sterk imago, daar komt ge niet aan 🙂

 9. Eigenlijk valt het mij een beetje tegen om samen met één van de bovenstaande reageerders in dezelfde lijst te staan, maar soit.
  Met de layout van dit weblog is er niets verkeerd, maar verandering van spijs doet eten en ik vind eerlijk gezegd dat je wel eens een likje verf zou mogen gebruiken. Het aanbod aan layouts is tegenwoordig zo overweldigend, en er zitten echt waar pareltjes tussen, dat ik mij moet inhouden om niet wekelijks van layout te veranderen.

 10. Ik ben al lang fan van je blog, en heb nog nooit gereageerd. Voor je madam met beentjes bij deze een allereerste reactie, want ik zou het jammer vinden als ze er niet meer zou staan. Niet veranderen dus 🙂

 11. Ik hoop dat ge die mooie zin er niet afgooit! Daardoor ben ik op uwen blog terecht gekomen.
  Die zin staat ook op de zerk van onze zoon die 5 jaar geleden verongelukte.
  Voor de rest, doe zo verder want ik lees u graag 🙂

  Liefs uit St-Niklaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *