Dan weet ge het.

Als ge in de schooltuin geritsel in de struiken hoort, en ge zijt een beetje teleurgesteld dat het de eend is (geen fanpagina, voorlopig) en geen monster of vampier.

Dan weet ge dat ge te veel naar True Blood kijkt tegenwoordig.

4 thoughts on “Dan weet ge het.

  1. ahhh! Dat heb ik dus ook constant voor! Of dat ik ineens denk: crap! De weervolven zijn er weer…maar dan blijken het gewoon de heel-de-dag-achtergelaten-op-een-koerke duitse schepers van de buren te zijn 😮

  2. Trouwens niet te snel kijken, want wij zitten op het einde van seizoen 3 en er is nog gans geen seizoen 4 opgenomen en nu moeten wij dus KEI lang wachten met een einde dat daar weinig goesting toe geeft….

  3. Ook ik denk constant aan True Blood, ik ben plots bezeten door bloed en zou ook willen dat er plots zo vampier tanden verschijnen.
    @Jessie Hier thuis hebben wij seizoen in twee weken tijd uitgekeken en ook wij vinden het spijtig dat we zolang moeten wachten op seizoen 4.

  4. Lees de boeken: er zijn er al 11, enkel boek 1 – 4 zijn behoorlijk, maar de rest lees je toch omdat het verslavend is en je wil weten hoe het verder gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *