Vuilen brol zeg.

Ik krijg al een paar weken minstens één keer per dag telefoon van een raar nummer. Soms gaat het één keer over, soms een keer of twee. Soms, als ik op tijd ben om op te nemen, is het onmiddellijk weg als ik opneem. Meestal is het om 13.30h ‘s middags, maar daarnet, om negen uur, kreeg ik weer zo’n oproep. +447061786798, dat is het. Iemand enig idee wat dat is, en wat ik ertegen kan doen? Zeg het keer, interwebs!

10 thoughts on “Vuilen brol zeg.

 1. Ik krijg dat zelfde telefoontje ook regelmatig. Altijd rond half acht. Als ik terugbel zegt mijn GSM dat het nummer niet bestaat. Griezelig.

 2. Mijn nicht heeft net hetzelfde gehad! Ze heeft het telefoonnummer geblokkeerd in haar gsm (opties > nummer blokkeren ofzoiets) en het ook aan haar telecomoperator gemeld. Ik zou dat ook doen, als ik jou was?

 3. Mijn collega kreeg ook maandenlang steeds telefoon van een vreemd nummer. Hij werd er helemaal gek van en heeft iedereen verteld dat hij gestalkt werd. Hij had zelfs al een vermoeden door wie. Uiteindelijk heeft hij klacht ingediend bij de politie.

  En toen bleek dat hij een knopje op zijn gsm had om zichzelf te bellen (zoiets voor mensen die willen faken dat ze belangrijk zijn) en dat hij dit per ongeluk indrukte als de gsm in zijn broekzak zat… Hij wordt er nog steeds mee uitgelachen (achter zijn rug weliswaar, want hij kan er zelf niet echt mee lachen).

 4. Dat is een soort van spam via de telefoon. Heb er laatst een artikel van gelezen in de krant dat het meer en meer voorkomt.(geloof in HBvL; in dat artikel ging het over mensen die van dat soort telefoontjes kregen van een nummer uit Texas). In het ergste geval moet je van telefoonnummer veranderen. De telecomoperatoren kunnen hieraan niets doen.
  Eng :s

 5. Hej, maar ik ook! Op mijn werkgsm, met een nummer dat bijna niemand heeft. Ben blij dat ik niet de enige ben en dat het om gsm-spam gaat…

 6. We kregen dat ook. We hebben dat gemeld aan onze operator (mobistar) en daar zeiden ze dat we niet de enige waren. Daarna is het gestopt.
  Misschien eens proberen?

 7. “I know what you did last summer” gewijze telefoontjes? Ik krijg soms telefoontjes uit Wallonië. Van mensen die consequent het verkeerde nummer draaien. Nog even en we elkaar aanspreken op first name basis aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *