And so it begins.

Ze zijn begonnen, onze Gentse Feesten. Deze namiddag, na het checken van buienradar, dan toch besloten even naar het strand af te zakken. Fuk you, buienradar, met uw het blijft droog tot 17h, maar laat ons daar niet over zagen. De dochter vond het bijzonder leuk vond, ondanks het feit dat we na vijf minuten doornat waren. Ze kreeg een ijscreme, wij een koffie aan de toog bij Jezus en de goochelaar. Al bij al: niet slecht, gezien de omstandigheden.

droevige ijsbeer.

Persoonlijk ben ik content dat ik mijn babysit voor vanavond heb afgezegd en thuis onder mijn dekentje zit. Maar ik stel voor dat de heren en dames van Cirq rap een paar lichten gaan huren en een dj of twee, zodat we deze week gewoon in de hangar kunnen feesten. De toeristen gaan dat daar jamais vinden, en wij staan droog. AHA!

Voor alle Gentenaars, tot slot: Goeie Feesten, kinders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *