Binnen een jaar eindigt een tijdperk.

De avond dat het lief mijn lief werd, begon dat daar aan de toog. Toen ik dertig werd, gaf ik er een feest. Mijn groentenpakket werd er wekelijks geleverd, met een kop koffie erbij. Als de dochter in de creche is, en wij willen even vluchten van het werk, dan gaan we daar eten. Als ik met blogsters van dichtbij en veraf afspreek, dan is het daar dat er geluncht wordt. Het is één van de warmste, gezelligste en meest ongedwongen plekken van Gent, met coole mensen en lekker eten. En sfeer, liefde en ambiance. En nu staat er opeens dit op phil zijn facebook.

Lieve vrienden van Het Gouden Hoofd! Er hing al iets in de lucht, een donkere bui die neer moest komen, en zoals het buiten is, is die ook neergekomen. Na negen jaar zal het doek vallen over ons bestaan, helaas. Ons contract zal niet worden verder gezet… Enkele wijzigingen brengt dit wel mede. We gaan nog open blijven tot eind augustus 2012, nog een goed jaar.

Ik ben daar serieus niet goed van.

2 thoughts on “Binnen een jaar eindigt een tijdperk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *