Het is dat, met Alain.

Alain stuurt mij smsen, sinds gisteren. Lieve smsen, waaruit blijkt dat hij mij nog maar pas heeft leren kennen. Dit weekend waarschijnlijk. Dat hij mij een toffe vindt. En dat hij graag nog wel eens de toffe ik zou terug zien. En dat hij blij is dat ik mijn nummer heb gegeven.

Spijtig dat ik niet uitgeweest ben, dit weekend. En dat ik geen telefoonnummers heb uitgedeeld. En al helemaal niet aan een Alain.

Wat ik wel heb gedaan, in de tijd dat ik nog geen verloofde was van een meneer, is mijn nummer aan jongens gegeven op café. Allez, 9 juiste cijferkes en 1 verkeerd. Dat klinkt gemeen, maar ge werd daar minder moe van dan van “mag ik u eens bellen? neen jong, ik ben niet geïnteresseerd? Allez toe? Neen zeg, ga weg…”, en ik was ook tien jaar geleden al een lui meiske.

Het is dat wat Alain is overkomen, ik ben het zeker: een lui meiske. Spijtig voor Alain.

11 thoughts on “Het is dat, met Alain.

  1. ah, ik kreeg vandaag bericht dat ik mijn auto mocht gaan afhalen in de garage….damn, als ik nu maar wist in welke garage welke auto te gaan claimen.

    enfin, toch maar braafkes terug gesmst dat ze eigenaar nog niet bereikt hadden maar dat mijn auto mooi thuis geparkeerd stond.

  2. Hahaha, dat was/is ook mijn truc. Alleen lastig als ze dan ook dàn terwijl ge erbij staat even bellen, “om u mijne nummer ook te geven, hé”. Vrij genant, dan.

  3. Ah ik doe dat ook altijd! Allee, niet aan aanbidders, want die heb ik niet direct. Maar wel in winkels waar ze per se een telefoonnummer moeten hebben, of bij wedstrijden waarvoor ik niet opgebeld wil worden. Ocharme die mens met mijn telefoonnummer en een 9 aan het eind ipv een 8. Sorry man.

  4. oooh arme Alain toch! Ik gaf mijne nummer nieet, ik zei dat ik een hele strenge vader had. (En er waren toen ik jong was nog geen gsms…)

  5. Alain doet mij aan mijne Duitser denken. Hij stuurde niet alleen smsjes, maar sprak ook lieve berichtjes in. En hij had een zalige stem om naar te luisteren… Wel lang geleden dat ik hem nog gehoord heb ondertussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *