#wijvenweek. Cause all the hip kids are doing it.

Disclaimer.
Bon. Dus. Maskers af, dat hadden we zelf beslist. Maar welk masker, gedomme? Ik gooi al acht jaar mijn leven, met bijhorende foto’s, op het interwebs. En ik ben nooit geschminkt, dus veel masker valt er hier niet af te zetten. Behalve dan dat ik totaal niet graag gefilmd word. Niks ongenadiger dan video, vind ik persoonlijk. Everyone looks like an idiot on video. Daarmee dat ik het toch maar gedaan heb.
Normaal gezien was het plan om er een peter-van-asbroeck-voice-over over te zetten, maar mijn computer wilde niet mee en ik ben te lui om uit te zoeken hoe ik dat kan oplossen. Wijven en techniek, het wordt nooit wat. Enfin. Deze ochtend besloot ik het idee af te voeren, en schreef ik de post hieronder. Maar vanavond plakte ik een streepje Beegees over het geheel, en kijk: u krijgt het toch. Denk er de voice-over gewoon bij. Hij was ironisch.

Make-uptutorials op youtube. Ik wist tot voor een paar dagen niet eens dat het bestond, en toen gebruikte zij een woord dat ik niet begreep (en nu al weer vergeten ben), ik smeet google open en hopla: de ontdekking van de avond. Anderhalf uur kwijtgemaakt met het gefascineerd kijken naar meisjes die zichzelf mooi maken en ons vertellen hoe dat moet.


Als ik wat meer tijd had, en geld om al die spullen te kopen, ik zou het allemaal uitproberen, maar dat kan niet: ik moet mijn tijd zonodig loos maken met facebook en youtubefilmpjes kijken.

Enfin. Het is helegans hip, dus u kent mij dan: hypster i. is a hypster en moet ook een tutorial. Het is niet zonder enige trots dat ik u voorstel: mijn ochtendritueel. Voor u in een tutorial gegoten.

Werelden zullen voor u opengaan bij het ontdekken van alle state-of-the-art producten die ik u ga leren kennen. Your life will never be the same. Zes tips die alles zullen veranderen.

33 thoughts on “#wijvenweek. Cause all the hip kids are doing it.

 1. Ha I., kom hier dat ik u kus. 🙂

  Enneuh… dat door uw haar roefelen nadat ge creme hebt gesmeerd… is dat wel een goei plan?

 2. LOL geweldig!

  Maar!
  Water haalt niet het vet (ja sorry, maar daar zit vet) van uw gezicht en dat hoort wel verwijderd te worden, dus een watteke met wat reinigingsmelk er op is geen overbodige luxe.

 3. Ik zei winged eyeliner 😉

  Je bent weer een eindje geklommen op de ladder van mijn achting met dat filmpje. Ik heb dat trouwens geprobeerd, met het restje dagcrème door mijn haar roefelen, het werkt beter dan water hoor!

 4. Ik loop wat achter maar ben toch blij je filmpje gezien te hebben. Volgens mij moeten die make-up giganten het gat in hun markt nog vinden … de Vlaamse blogsters … ik vind dat er nog een groot aantal dameszonder make-up de deur uit gaan (ikke ook trouwens, al had ik verwacht zowat de enige te zijn).
  Hopelijk volgen er nog filmpjes!

 5. LOL! Het mijne ziet er net zo uit, zelfs het creempje is hetzelfde, als ik de lettertjes goed gelezen heb toch. Ik gebruik wel een beetje zeep, want dat is nauwelijks extra moeite.

 6. Geniaal! Op en top wijf. Dat verandert de zaak. Maandag dacht ik nog dat ik hopeloos buisde op wijfheid omdat ik ‘s morgens geen twintig verschillende dingkes in m’n gezicht wrijf… Merci, i. 😉

 7. Grappig ! En nog 1 belangrijke tip,gebruik voor uw gezicht een ander washandje als voor uw billen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *