Ohere schaap is blij vandaag.

En toen leunde ik even tegen een stoel, omdat ik dacht anders flauw te vallen, en voelde de tranen prikken in mijn ogen. Ik belde mijn lief, zei lelijke hysterische dingen en hing op. Ik haalde de stofzuiger boven, zag dat die vol zat en de filter verstopt en vloekte twintig minuten lang boven de container om hem open te krijgen.

Tegen dan had ik al zoveel gevloekt, was ik zo vuil en had zoveel tranen verbeten dat ik een beetje moest lachen om mijn eigen miserie. Ik verontschuldigde mij bij mijn lief, en stofzuigde en dweilde de enige ruimte in ons huis die bewoonbaar is.

Ohere schaap, denkt u nu. Wat een miserie, en dat MIDDEN IN D’EXAMENS. Bedankt voor die lieve gedachten, maar het is niet nodig, want vandaag ben ik blij. We give you: progress.

Check out het extra verdiep, maat. (vorige aflevering)

Kijk, het is een echte kamer.

Geplakt!

nieuwe ramen

Maandag worden de vloeren afgeschuurd, daarna gaan ze in de olie en dan komt er een berging ook.

4 thoughts on “Ohere schaap is blij vandaag.

  1. Allé jong, wat een verschil al! ‘t Komt allemaal goed, echt, en dan zijt ge al die miserie zo vergeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *