14/20. Dat is een onderscheiding.

Er verscheen een redelijks grappig artikel over de perfecte vrouw, volgens “De Man”. Ik moest hard lachen, want één en ander ziet er behoorlijk onverenigbaar uit.

Ik dacht: ik maak een lijstje, en dan kunt ge zelf tellen en in de commentaren zeggen hoeveel op ge hebt. Dan kunnen we kijken wie de ideaalste vrouw is van ons allemaal, en die mag dan beslissen hoe de ideaalste man er moet uitzien. Eerlijk is eerlijk, vind ik. Ge krijgt een punt per ja.

1. Je bent 1,68 meter. Ik vind dat we daar een beetje speling op mogen steken: voor 1.67 en 1,69 krijg je ook nog een punt.
2. Je weegt 58 kilo. Of 57 of 59. ZONDER liegen.
3. Je bent gezegend met behamaat 75C. Er wordt niet gespecifieerd of dat een Franse of Europese maat is. Punten voor allebei, we zijn mild voor onszelf.
4. Je hebt blauwe ogen.
5. Je hebt bruin haar.
6. Je hebt geen geverfd haar. Ik citeer hier even het artikel: de mannen zeggen niet dol te zijn op geverfde lokken, omdat dit in hun ogen een teken is dat een vrouw niet goed in haar vel zit. Dat ge’t weet hé.
7. Je hebt geen tatoeages, want tatoeages maken een vrouw te hard. Echt.
8. Je hebt een accent, want dat is sexy. Het artikel zegt niet of “Plat West-Vlaams” ook een accent is, maar we nemen dat voor het gemak aan.
9. Je bent van beroep verpleegster. Opnieuw volgens dit volstrekt logische artikel: “Hierdoor zou ze goed voor haar partner kunnen zorgen en hem kunnen helpen als hij gewond is.” Je weet bovendien daardoor ook goed hoe je je man op verantwoorde manier kunt verdoven om zijn onzin niet te hoeven horen.
10. Je hebt een flinke eetlust. Aangezien je maar 58 kg weegt, steek je daarna waarschijnlijk je vingers in je keel.
11. Je houdt van vlees. Om te eten, denk ik.
12. Je drinkt geen glas bier (ik denk dat een flesje wel mag. En een plastiek beker ook.)
13. Je drinkt witte wijn.
14. Je rijdt in een Mini Cooper
15. Je houdt van voetbal. Wie houdt er niet van voetbal, dacht ik spontaan.
16. Je houdt van rockmuziek
17. Je favoriete tv-programma is geen soap, maar de serie Game of Thrones. #Teamrobb represent!
18. Je lievelingsfilm is Dirty Dancing. Want dat inspireert je om voor je man te dansen. I kid you not.
19. Je hobby’s zijn uit eten gaan, reizen en lezen.
20. Je bent sociaal en kan een goed gesprek voeren. Waarschijnlijk moet dat niet noodzakelijk met de mannen die dit profiel bepaalden zijn. Die mag je gewoon een vinger in het oog porren.

Uw score, dames.

60 thoughts on “14/20. Dat is een onderscheiding.

  1. Oef. 2 centimeter te klein en maar liefst 20 kilo te zwaar. Maar met die flinke eetlust zit het dus wel goed en dat levert me een punt op.
    Mijn lief zou gillend wegrennen als hij erachter zou komen dat Dirty Dancing mijn lievelingsfilm was (wat niet zo is). En hij zou ervan balen als ik graag naar voetbal zou kijken, want hij geeft niets om voetbal. (Helaas voor mij kijkt hij wel zo ongeveer naar elke andere sport die er op tv te zien is).
    Al met al haal ik 5/20. Bedankt voor deze heerlijke blog. Ik ga lachend weer aan het werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *