Give-away: als ge een mooi huis hebt, dan krijgt ge van mij een lamp. Hoera!

De vorige post heeft u misschien geheel op een verkeerd been geplaatst, dus zet ik dat hier meteen even recht: ik heb niets tegen de commercie an sich. En ik zal dat hier meteen eens bewijzen zie.

Woonwebwinkel Flinders is op zoek naar het mooiste huis van België en verzamelt daarom foto’s van woonruimtes. Deze worden dan op facebook geplaatst, en dan kan iedereen erop stemmen. Zoals dat dan gaat, kunt u uw vrienden dan beginnen stalken om uw foto te liken, dat is evident, want de woning met de meeste stemmen krijgt de titel “Mooiste huis van België” én een shoptegoed van 500 euro in de webwinkel. Aangezien Flinders.be zo’n 10.000 designproducten in het assortiment heeft, vindt u ongetwijfeld uw goesting en meer. Ik zit alvast het laatste half uur te kwijlen op deze tuintafel. In het groen. Dus als ge wint, en ge wilt uw bon niet: geef maar door.

Stap 1: Kies de mooiste ruimte bij jou thuis (woonkamer of eetkamer)
Stap 2: Maak een foto en stuur deze naar: redactie@flinders.be. Zij zetten hem dan op hun facebookpagina en het stemmen kan beginnen…
Stap 3: Post dezelfde foto ook in de commentaren van deze facebookpost. Een linkje mag ook, maar zorg dan wel dat de foto publiek staat op je profiel!

Die laatste stap is niet onbelangrijk, want ik mag onder de deelnemers die er via kerygma gekomen zijn een lamp weggeven. Niet zomaar een lamp, maar de ballon van Kunstlicht, die ook te koop is bij Flinders zelf.

kunstlicht_ballon_wand_v__s

Een cadeautje van zomaar efkes 161 euro, voor u. En dat allemaal omdat ik soms wel aan commercie doe. Geef toe: ge zijt blij.

Praktisch: de wedstrijd van Flinders.be loopt tot 10 april. Op mijn eigen facebookpagina sluit ik af op zaterdag 29 maart.

3 thoughts on “Give-away: als ge een mooi huis hebt, dan krijgt ge van mij een lamp. Hoera!

  1. mijn huis gaat door niemand mooi gevonden worden, geen enkel plekske…maar ik heb wél een heeeeeel praktisch huis en het schoooonste fornuis van heel de wereld 😉 ik zal mijn prijzen met iets anders moeten winnen….maar succes aan alle deelnemers!

  2. Wie al het schoonste huis heeft, heeft geen extra’s meer nodig.
    Ik vindt dat ze het mottigste huis moeten verkiezen, of het huis dat meest nood heeft aan wat extra’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *