Mijn man en zijn #koterij

Do what you love, love what you do.

Als we hier thuis een motto zouden hebben, dan zou het waarschijnlijk dat zijn. Ik zou het pinterestgewijs op de lichtkrant van ons leven kunnen zetten, maar het is vooral in ons hoofd dat het zo werkt. Het is het kader waarbinnen we hier beslissingen nemen, altijd al. Als er keuzes gemaakt worden is dat immers in essentie het enige wat telt: gaat dat ons gelukkig maken?

Als het antwoord ja is, dan zoeken we tot we een manier vinden om het te doen.

Portret Henk Rijckaert, 2016, Working Class Heroes, Atelier, Gent, Hout, knutselaar, Comedian,

Ik heb het al een paar keer eerder verteld. Mijn man maakt dingen. Behalve voorstellingen en mij en het kindje zielsgelukkig, ook vanalles in zijn kot.
En vanaf vandaag maakt hij daar ook filmpjes over. Dus de boodschap is simpel: ga eens kijken op de website. Volg het youtube-kanaal. Schrijf u in op de nieuwsbrief. En volg wat mijn man maakt.

7 thoughts on “Mijn man en zijn #koterij

  1. Een goed levensmotto! In het begin kan dat spannend zijn, maar de voldoening is eens zo groot als het werkt. Ik ben benieuwd en ik geef het door aan mijn vriend, die zal zeker alles willen bekijken. 🙂

  2. Talent é,dat go marcheéren é,goe bezig ! Kée moe lachen,mis mijn westvloamse roots en met joen kotterij filmkes voelek mie lijk thuis were in vlaenderen.goe bezig vint !
    Groetn van nen Westvlaamse fan uit London

  3. lap, ik voelde me direct al vrolijker na 2 seconden. Ik volg zeker..en wie weet leer ik vanalles bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *