Day: September 26, 2005

En al

Marteling

In al hun onschuld en met hun goed hart, zijn deze twee meneren voor mij een marteling vandaag. De ene heeft een ruwe WP-blog geïnstalleerd waar ik op kan verderwerken voor Lief zijn weblog (soon on a screen near you), de andere heeft me net 250 foto’s van zondag doorgestuurd om “eens te kijken en te selecteren”. (Waarvoor aan beiden nogmaals meerdere grote dankuwels, trouwens.)

“Speelgoed! En fotookes! Joepie juij!” denkt i. dan.

Jammer genoeg heb ik acht uur les voor te bereiden voor morgen en dat slorpt mijn hele avond op. En de kriebel om fun stuff te doen nu is echt: horror.

*concentreert zich opnieuw op Word-opmaakprofielen en het didactisch model van Gelder*

Van een ander

Bernard Dewulf.

Ik vind Bernard Dewulf nen toffen. Zijn stukjes op pagina 1 van de Morgen (u weet wel, afwisselend met die andere, die ik meestal niet goed kan plaatsen) doen me iets. Iets is soms ontroering, soms bewondering om de mooie woordjes, soms een vette grijns en heel vaak veel glimlachjes. Deze ochtend was het grijnzen, dat ik deed. En wel bij dit:

Column
(De column zelf werd weggehaald en naar mijn persoonlijk archief verwezen, om copyright-redenen. Als u hem ooit lezen wil, kunt u nog steeds een paswoord vragen. Maar alleszins:)

Bernard rules!