Day: February 7, 2007

internet Ja!

Knutselig.

Zij die mij in het echte leven kennen zullen het getuigen: ik ben niet knutselig aangelegd. Ik vind dat zelfgemaakte dingen zwaar heersen, dat wel en krijg ongelooflijk graag zelfgemaakte cadeautjes.
Ik kijk ook met enige jaloezie naar mensen als Lilith, die hun leven bij elkaar scrappen en naar mijn lief, die ook al eens iets in elkaar prutst bij momenten. Toen Jean van Fin du Monde vertelde over hoe hij die tafel in hun nieuwe restaurant precies had gemaakt dacht ik de hele tijd dat ik dat ook wil kunnen. Maar ik kan het dus niet.

Waar ik wel heel goed in ben is zien of iets mooi is. En dus ook in het zien of iets zelfgemaakt mooi is. Een gave die zeer handig is nu ik helemaal verslaafd ben geworden aan deze site. Hoera voor de creatieve mensen!

mediagedoe

Lieven Scheire is een nerd.

(De titel voornamelijk omdat een echte nerd dit binnen de kortste keren heeft gevonden en ik me afvraag hoe lang het gaat duren voor Lieven hier -virtueel weliswaar- komt afkloppen. Gentlemen, place your bets.)

Lieven bij Frieda op de bank, voor het eerst. Na de afgrijselijke foto in De Gentenaar van vandaag viel het me eerst en vooral heel erg mee dat hij-die-hier-ten-huize-als-tabouleh-wordt-aangesproken-om-redenen-die-ik-niet-begrijp niet plotsklaps weer lang haar had gekregen, zoals voorgenoemd artikel deed vermoeden.

Fysica voor beginners, dat was het onderwerp. En zoals steeds als er iets wetenschappelijk wordt uitgelegd hoorde ik na vijftien seconden enkel nog blahblahwahahwblah. Vreemd is dat.

Wel enorm gelachen, met wat ik bij deze wil uitroepen tot quote van de dag.

Hoe oud zijde gij, Frieda? Oh, ik mag dat niet vragen, maar ik ben nen nerd dus ik weet dat toch al van wikipedia.