Day: February 19, 2007

mediagedoe

Hoe leep.

Ik vind dat leep, mij tussen twee delen van de monumentenstrijd zomaar in de val van slechte moppen lokken. Awoert!

projecten

Boekentoren!

Als Canvas nu de stemmen zouden stoppen, dan zijn we er niet bij. Stem, lieve schatten!

SMS STEM 03 naar 3470
Bel 0905 53103

Stem via de rode knop van uw digitale televisie.

En al

Katalysator.

Lief beweert altijd dat hij tegen mij *moet* onnozeliteiten vertellen, om op die manier de domme lollen uit zijn systeem te krijgen en enkel de kwaliteit over te houden voor het podium. Uitdrukkingen als “uitleggen en peten tekenen” schieten dan door mijn hoofd, maar ondertussen ben ik eraan gewend dat op min of meer regelmatige basis word onderworpen aan een spervuur van dwaze mopjes. Een greep uit het aanbod bij ons avondeten.

Het is een drummer van metallica en een ziekte?
Sars Ullrich
Het is een drummer van metallica en ge kunt er uw haar mee van uw benen doen?
Hars Ullrich
Het is een heel grote drummer van metallica?

Extra Lars Ullrich

Die laatste vond ik eigenlijk niet slecht. Maar dat kan ook aan mij liggen: op de lange duur geraakt een mens daarvan afgestompt, weet u wel.

projecten

Geef ons geld (1).

Vandaag beginnen we aan onze ronde langsheen de banken en kredietverleners. Geef ons geld, we zullen het binnen een jaar of twintig wel ne keer weergeven.

Spannend en al!

mediagedoe

Nadien.

Na Ex-Drummer.
Ik ben er een beetje stil van geworden. Ik ben niet rap geschokt, maar mijn maag is toch een paar keer omgekeerd deze avond. Vreemde film, ervan genoten hebben is niet de uitdrukking, maar het raakt alleszins wel. Misschien komt het omdat ik moeilijk afstand kan nemen van films en daar altijd volledig in opga. En dan is ex-drummer bij momenten hartverscheurend (dat kiendjen, manmanman) en vooral keihard. Er zijn een aantal zeer grappige stukken, en op bepaalde momenten is de film bijzonder origineel in beeld gebracht.
Minpunten: de hoofdrolmeneer heeft me niet overtuigd in zijn acteergedoe. En het mocht bij momenten allemaal wat minder expliciet voor mij persoonlijk.

Maar het is, in my humble opinion, wel een film zoals Brusselmans schrijft.