Day: June 19, 2007

projecten vriendjes

Tussen de lijnen.

We zijn aan het schilderen, jawel. Sinds dit weekend om precies te zijn. En als alles een beetje meezit kan ik volgende week foto’s tonen van een afgewerkt bureau.

Gisteren kwamen Joke en Tom langs, aangezien ze toch in de buurt waren nadat ze huizenkijker hadden gedaan in wat misschien wel hun nieuwe woonst wordt. Joke had het huis nog niet gezien en kreeg dus een volledige rondleiding. De beginnende schilderwerken ontlokten de juffrouw echter de opmerking:

Het is wel een onconventionele kleurkeuze.

De filantroop in mij zou zeggen dat ze het origineel vond. Spijtig voor haar dat mijn innerlijke misantroop al jaren veel bodrams eet en er dus kloek opstaat, tegenwoordig. Waardoor ik dus concludeerde dat ze het niet mooi vond. Of op zijn hoogst raar.

Het was precies weer gelijk die keer dat ze mijn vriendin gemiddeld noemde. Tsk.

Neen!

Ik ben een wandelende neurose.

Daarnet naar het nieuwe huis geweest, voor een keer alleen, want lief heeft zowat een triljoen examens te verbeteren deze week. Bij het vertrek ben ik vier keer moeten terugkeren: één keer om te kijken of ik de achterdeur op slot had gedaan en 3 (drie!) keer om na te kijken of de elektriciteit uitgeschakeld was.

Een mens zou gelijk denken dat ge na één keer gerust zijt, maar ho maar. Ik word soms ongelooflijk moe van mijn eigen jong.