projecten

Maar zoetjen toch.

Hahahahahahahahahahahahaha.
*haalt adem*
Hahahahahahahahahahahahaha.

Hij zegt:

Ik ga blij zijn als we erin wonen en alle zorgen voorbij zijn.

Dat is zo schattuh, die naïviteit. Ik had ook helemaal idealistische beelden over verhuisd zijn en eens de dozen uitgepakt waren rustig in mijn zetel te zitten. Het is een beeld dat ik heb opgegeven, ondertussen, en ik heb me erbij neergeled dat ik de komende 5 jaar waarschijnlijk die rust nog niet zal kennen. Om maar iets te zeggen: we hebben ondertussen al een paar weken geen verwarming (lees: we hebben nooit verwarming gehad, we missen ze sinds een paar weken) en maandag is onze loodgieter geweest om een nieuwe ketel en boiler te installeren. Eerst oude boiler afkoppelen (dat was een aparte, op elektriek), dan de nieuwe ketel beginnen aansluiten en dan oepsie, telefoon voor een dringende herstelling, ik kom volgende maandag terug.

Wij hebben nu nog steeds geen verwarming, en we hebben ook geen warm water meer. Hoera! Dus ik douche bij de mama en de papa, en de lieve buren.

Volgende maandag, inderdaad. Ik hoop echt dat die mensen met de dringende herstelling een meter water in de kamer van hun pasgeboren bloedjen hadden staan, want anders vind ik dat dus geen excuus om mij een week zonder hygiënische faciliteiten te zetten.

Het eindigt niet als ge verhuist. Het begint pas dan.