Day: April 25, 2008

Neen!

Slecht karakter.

Soms ben ik ambetant van mijn eigen moeilijk karakter. Ik kreeg via mijn contactformulier volgende mail binnen.

WAAR precies kan ik de hele reeks DEKALOG (bij voorkeur met nederlandse ondertiteling) kopen (of eventueel huren) ?

En ik kan mij er dus echt niet toe brengen om een mail zonder aanspreking, groet of naam én waarin ook nog eens naar mij geschreeuwd wordt, te beantwoorden. En ik weet dat wel, dat dat waarschijnlijk een mens is die niet zo internetterig is, maar het gaat echt niet.

internet

Internetdingskes

Els vraagt naar tips en truuks, dus doen wij dat met graagte. En ik hou het supersimpel.
1. google, dat is ook een rekenmachine. Als u in het googlevenster een rekensom ingeeft, dan rekent hij dat voor u uit. Wahey.
2. google, dat is ook een muntomrekenmachine. Als u in het zoekvenster bijvoorbeeld 5 euro in dollar ingeeft, dan krijgt u meteen het juiste bedrag. Wahey 2.
3. met googletalk kunt u woordjes vertalen. Voor Nederlands naar Engels voegt u bijvoorbeeld “nl2en@bot.talk.google.com” toe aan uw contacten en hopla: u kunt chatten met de vertaalrobot. Wahey 3.
4. In Firefox kunt u aan het zoekmachine-venster rechtsboven andere sites/zoekmachines toevoegen. Op het pijltje naast de G klikken, “zoekmachines beheren” kiezen en dan “meer zoekmachines verkrijgen”. Veel gebruikt hier ten huize: Vandale, youtube, webchef.be, de nederlandse wikipedia en IMDB. Wahey 4.

Dat was uit het blote hoofd. Ik zal nog eens verder nadenken, Els.