Day: November 14, 2008

moeilijk

Klere zeg.

Daarnet in het programma van de voormalige drag queen van Stubru ging die juffrouw die dat van de naakte mensen presenteert op bezoek bij Ciske De Rat. En ze zong het liedje van verdomd alleen en die meneer begon haar uit te lachen omdat ze “krijg nu allemaal de kleren” zong. Blijkbaar is het Colere. Van Cholera, de ziekte. Ik moet zeggen: het heeft inderdaad meer betekenis dan die veronderstelde nare gewoonte van die hollanders om mensen de kleren te wensen. Maareuh…steekt eens uw hand omhoog wie dat ook al twintig jaar zo zingt?

*steekt haar hand omhoog*

PS: Jamie Lydell, komtierdakuzeerdoejong.

mediagedoe

Neveneffecten.

Na dworp kwam vilvoorde, alwaar uw dienaar uitgenodigd was in de headquarters van Woestijnvis, u weet wel: het bastion van Vlaamse televisiecreativiteit. Ha! Een cliché!

Wij knepen er in Lieven S. zijn gat, dronken een colaatje en keek naar de eerste aflevering van de nieuwe serie Neveneffecten. Binnenkort op uw scherm en absoluut niet te missen. Wegens bracht mij luidop aan het lachen. Die gasten van Stew waren er ook, dus daar zult u er ook wel van lezen. En als u wilt weten wat ik erover te vertellen had, dan moet u bij de beste stadsblog van Vlaanderen zijn. Dat spreekt.