Day: November 20, 2008

En al

De deuren.

Die deuren, daar hadden we een koper voor. Een meneer die ze gingen komen ophalen en er 60 euro voor geboden had. Twee weken geleden. Vijf telefoons en evenveel excuses (“vanavond geen tijd, morgen zeker!”) later was het mij een beetje beu. Dus zette de sterke man de deuren op straat, met een bordje: neem mij mee, ik ben gratis.

Twee uur later waren de deuren weg. Geen geld, maar ook geen lelijke deuren meer in onze inkom. En daarbij, de kat had er eigenlijk al tegen geplast ook gisteren, dus ze begonnen een beetje te stinken.

projecten

Koopt uw keuken bij uw maten.

Serieus. Ik zou dat iedereen aanraden. Er waren namelijk een paar dingen niet helemaal in orde in de installatie van onze nieuwe keuken en dus belde ik Toon, van eurokitchen jawel. En ook Toon waar ik ook mee in de chiro, op’t school en in de carpool heb gezeten, vroeger. En dus belde hij de installateur, die langskwam en bekeek wat er fout was en vervolgens opnieuw naar T. opbelde. Want dat moest blijkbaar. “Zeg, ik ben hier bij uw kameraden é. ik ga dat vandenavond nog allemaal in orde maken”.

haha! old school networks rule!