Ja!

Ook voor u: babyvel op uw benen!

Frankrijk, het land van escargots op uw terras in de ochtend, regen en zon, een zwembad en rosé-a-gogo: het is achter de rug. Ik heb allerlei spannends te vertellen, en mijn dochter is de coolste tweejarige ever, maar daarover hoort u later meer. First things first: ik mag iets weggeven. Aan u.

U weet vast nog dat ik nogal lovend sprak over mijn nieuwe Braun-Silk Epil 7, en dat is de goede mensen van Braun en de reclame-regie niet ontgaan. Daarmee dat ik er nog eentje krijg. Niet gewoon een machine voor been rechts en een machine voor been links vanaf nu, maar een splinternieuwe om weg te geven op dit fantastische weblog.

En wat moet u daarvoor doen? Genante details over uw leven vertellen in de commentaren, natuurlijk. Het is namelijk een tikje onfair dat ik altijd degene ben die — voor uw entertainment — vertel over die keer dat ik samen met vriendin klijn mijn benen met koude was zou behandelen en het resultaat ervoor zorgde dat ik drie dagen niet zonder jeans buitenkon van de rode boebelkes die echt niet toonbaar waren. Tijdens een hittegolf. Of over die keer dat ik naar een trouwfeest ging en mijn bronzé laagje tegen elf uur ‘s avonds niet alleen in oranje vlekken aan mijn benen hing, maar ook aan mijn schoon pastelblauwe kleedje. Terwijl iedereen weet dat blauw en oranje totally not done zijn.

Ik wil dus uw zomerse beauty-verhalen horen, in de commentaren (links naar bestaande verhalen mag ook, sofie). Het leukste verhaal krijgt de Braun eind deze week. Net op tijd voor de hete tweede helft van augustus die we ongetwijfeld gaan krijgen. Omdat we het verdiend hebben.

En avant!