Ja!

i. geeft 2pisces weg. Twee keer, eigenlijk.

Weet u nog, dat ik vorige week zei dat ik binnenkort mooie en dure cadeautjes zou weggeven op mijn blogue? Het is zover, hier is het eerste.

*tromgeroffel*
2pisces, dat zijn twee getalenteerde jonge fotografen, en hun verhaal is op zich al cool: Delphine (uit Gent, en nichtje van mijn goede vriend mr. Klijn — zo begrijpt u meteen de link) en Eneko (Zarautz – Baskenland) ontmoetten elkaar in 2007 tijdens hun studies fotografie in Barcelona. Twee jaar en een massa foto\’s later kwamen ze terug naar Gent om hun persoonlijke meesterwerk te creëren: hun zoontje Iñaki. Ze blijven hier, maar reizen over en weer naar Spanje, en de rest van de wereld, en nemen overal foto’s. Want dat is wat fotografen doen, natuurlijk.

Sinds een tijdje maken ze ook reportages in opdracht. Ze zijn gespecialiseerd in huwelijksreportages, maar ook te boeken voor al uw kleine en grote festiviteiten, of voor architectuur-, cultuur- of journalistieke foto\’s.
Niet alleen hun verhaal van de liefde uit het schone Barcelona is cool, hun foto’s zijn dat ook. Net een beetje anders dan het klassieke, verhalend en spontaan. Check bijvoorbeeld het album van mijn favoriete joni en haar Iraanse meneer. En de rest van hun site.

Aniehoew. Een give-away is geen give-away als er niks wordt weggegeven, natuurlijk. Daarom mag ik van Delphine en Eneko een heuse fotoshoot cadeau doen aan u. Ja, aan u daar, aan de andere kant van het grote web. We verloten een sessie van 1 à 2 uur voor een gezin, koppel, kindjes, vrijgezel, whatever. In de buitenlucht of eventueel bij u thuis. Geen studiowerk, dus, maar voor de rest kan alles.
Achteraf krijgt u 10 afgewerkte foto’s op dvd, waar u dan zelf mee kunt doen wat u wilt. Afdrukken, instellen als screensaver op uw telefoon, op koffiekoppen laten printen voor al uw collega’s: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als dat geen schoon cadeauke is, dan weet ik het ook niet meer.

Wat moet ge doen?
– ge wordt fan van 2pisces op facebook.
– ge laat hier op kerygma een commentaar na, en vertelt me meteen ook wie ge in gedachten hadt om te laten fotoshooten. (Dit was geen vraag van de fotografen, dat is gewoon curieuziteit van mij. Dat mag.)
– mijn persoonlijke onschuldige hand trekt eind volgende week een naampje, en dan wordt ge gecontacteerd.

En er is meer. Van zodra 2pisces 300 fans heeft op facebook, wordt er nóg een reportage verloot, onder die facebookfans. Dus eigenlijk maakt u, als bevoorrecht kerygma-lezer, twee keer kans om te winnen. Dat is dubbel zo veel als normaal!

Ik vind het nu al helemaal spannend in uw plaats….