Mijn verjaardag-dag.

Zo, dat is ook al weer voorbij voor een jaar, die verjaardag. Met volgende week nog een kleine uitloop in Het Gouden Hoofd, inclusief Rosco-show.
Maar het was dus bijzonder fijn, bedankt aan iedereen voor de smsjes, telefoons, mailkes, facebook-messages en kaartjes met de post!
De timing was excellent: mijn derdes, met wie ik op donderdag les heb, hadden speciale activiteiten, dus ik was vrij. Geslapen tot half tien en dan naar de directeurswoning getogen om mijn verjaardagscadeau van mijn mama en papa te bestellen: zes vlinderstoeltjes die ik al heel lang wil. Tegen de kerstvakantie zijn ze binnen.
Daarna een tussenstop aan McDonalds en dan naar McCarthy in Het S.M.A.K. En tot slot een optreden in Olland met mijn lief.

De avond voordien was de familie al langsgeweest en ben ik overladen met kdootjes: een button voor mijn tas, de zilveren lepel, een boek over tijdloos wonen, de derde serie desperate housewives op dvd en het nieuwe Jeroen Brouwers-boek. En ook bloemen en een prachtige orchidee.
Bovendien is 30 blijkbaar de leeftijd waarop mensen de kans op een huwelijk opgeven: ik heb van mijn grootouders aan weerskanten mijn trouwcadeau gekregen. Centjes die nu veilig op de bank gaan en volgend jaar gespendeerd zullen worden aan respectievelijk een mega-kookvuur voor de keuken en een lange tafel voor de living.

Ik ben een verwend kind, ik ben mij daar volledig van bewust. En wijs dat dat is jong.

3 thoughts on “Mijn verjaardag-dag.

  1. hehe, proficiat van een long-time lurker :-).
    Ik ben al een tijdje aan het overwegen om eens een bezoekje aan de mccarthy tentoonstelling in het smak te brengen. Is het de moeite? Hoeveel tijd heb je nodig om het volledig te doen?

  2. Ik weet dat ge het zelf al zegt, maar die vlinderstoelen steken mijn ogen uit, dus zeg ik het nog eens: verwend nest!

    Maar toch proficiat met de 30.

    Trouwens: ongetrouwd en 30, hebt gij dan ook nog een cadeautje van de CM tegoed? Dát vond ik pas een aangename verassing bij mijn verjaardag twee weken geleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *