Goed voorbereid is half gedingest.

Het wordt behoorlijk druk, de komende weken. Dat heb ik al lang gezien in mijn agenda, opmerkzaam als ik ben. Vandaar dat deze namiddag gespendeerd werd aan voorbereidingswerken. Een halve kilo spinazie geblancheerd, idem voor een grote selder. Een bos peterselie ingevroren, een ketel tomatensoep gemaakt (goed voor 6 porties) en een ketel courgettesoep (3 porties).
Terwijl de soep opstond heb ik de frigo schoongemaakt, de diepvriezer gereorganiseerd en twee kasten opgeruimd.

Soms ben ik zo’n huisvrouw, u heeft daar geen gedacht van.

6 thoughts on “Goed voorbereid is half gedingest.

  1. Oja. En na drie jaar ontdekt je dan ineens al die ingevroren groenten terug, nadat je per ongeluk iets in die diepvries hebt gesmost en je hem eens moet leegmaken.

  2. Ik ben een gebuisde huisvrouw vrees ik. Soep invriezen, dat lukt nog net, maar groenten… Gisteren alvast overleefd op appelmoes-uit-een-potje en gisteren op diepvries-spinazie. Ik hou me dan voor dat dat toch nog allemaal vrij gezond is, lol…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *