Fin.

De vakantie is voorbij, en daarmee gaat het laatste trimester van academiejaar 2007-2008 definitief in. Deze paasvakantie zal voor mij persoonlijk de geschiedenis ingaan als de vakantie waarin ik nauwelijks iets voor school deed. Enkel gisterenmiddag, met een half oog op Stijn Devolder, en gisterenavond waren aan schoolwerk gewijd. Voor de rest heb ik voornamelijk echt vrij van het werk genomen. Een schril contrast met de kerstvakantie, waar ik 12 dagen van de 14 om 8.30h uit mijn nest ben gerold om te verbeteren.

Het heeft deugd gedaan.

Het heeft ook deugd gedaan aan de verbouwing, want ook al was het vakantie: er is veel gewerkt in casa kerygma. Er werd geschuurd, verf afgebrand, geprimerd, geverfd, balken opgeschuurd, ontstoft, isolatie gestoken, OSB gevijsd en een trap gemonteerd. Plintjes, deuren en radiatoren gelakt, retouches gemaakt, verf gekocht, een keuken gekozen, plannen gemaakt voor de volgende fase. Enzovoort enzoverder.

De foto’s volgen eens het zolderproject volledig klaar is. Deze week wordt namelijk de gemonteerde trap geplaatst, wordt er een kast gebouwd, een rubber vloer besteld en gaan we verder schilderen. Daarna nog olie op de vloer, alles poetsen en hopla: het is klaar.

Ondertussen zoeken we een totaalaannemer voor het keuken-living-project. Mensen die een goede weten: geef gerust een luide gil in de commentaren.

4 thoughts on “Fin.

  1. Wij hebben onze keuken, onze ingebouwde livingkast (rond een gasvuur), doorlopende slaapkamer/dressing/badkamer kast over 3 kamers heen incl badkamermeubilair

    allemaal bij http://www.maatwerk.be laten maken. Hun showroom die enkel keukens toont, is aan de dampoort. We zijn echt wel content van hun werk en onze kasten hebben altijd het meeste bekijks als we bezoek krijgen.

    Resultaat is deels te zien op mijn blog onder de tag renovaties of als je wil stuur ik wel per e-mail wat fotookes om te zien als je dat zou interesseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *