Gent genomineerd.

Toemme toch. Wij waren op het Project net goed bezig met een reeks over Mijn Restaurant. En nu zijn we al genomineerd. SMS dus GENT naar 3274. Anders weten wij niet meer waarover schrijven, de komende weken.

5 thoughts on “Gent genomineerd.

  1. Ah ah, dat zit wel snor. Ik denk eerlijk gezegd niet dat je de aanhang van Gent kan vergelijken met die van Leuven. Hoe sympathiek Jelle ook moge wezen, Gent gaat dit duel winnen.

  2. @beau. ik zou daar niet zo zeker van zijn. de gentenaars zouden wel eens allemaal kunnen denken dat het wel in orde komt en niet smsen.
    @goofball. als Gent eruit gaat, ben ik voor jelle daarna. Zo’n lieveke.

  3. Ik heb in ieder geval reeds gesmst. Ohja, we zien wel. De Charlekijn draait beter dan een reuzerad op de kermesse, dus moesten ze sluiten, dan gaan ze gewoon weer open na het programma. Rendabel zal het volgens mij wel zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *