Slecht karakter.

Soms ben ik ambetant van mijn eigen moeilijk karakter. Ik kreeg via mijn contactformulier volgende mail binnen.

WAAR precies kan ik de hele reeks DEKALOG (bij voorkeur met nederlandse ondertiteling) kopen (of eventueel huren) ?

En ik kan mij er dus echt niet toe brengen om een mail zonder aanspreking, groet of naam én waarin ook nog eens naar mij geschreeuwd wordt, te beantwoorden. En ik weet dat wel, dat dat waarschijnlijk een mens is die niet zo internetterig is, maar het gaat echt niet.

14 thoughts on “Slecht karakter.

  1. Da’s gelijk die pipo’s die mij contacteren via het formulier of de comments zelf zo van “graag prijzen en verkoopsadressen!!”. Euh… jawohl, mein Commandant!

  2. Uiterst onbeleefd. En zelfs al zijn ze niet internetterig, dan nog. Een brief stuur je toch ook niet op die manier op?
    Misschien moet je terugsturen: “Hoe vraag je dat?”

  3. Tgoh ik ken best wel veel mensen die zeer sympathiek zijn maar via mail bv echt niet goed over komen, wegens niet veel gebruiken. ‘k Zou er niet te zwaar aan tillen en net heel beleefd antwoorden.

  4. Ookal krijg ik soms veel ergere die ik dan moet beantwoorden wegens “het is mijn job” geef ik iedereen hier groot gelijk: niet beantwoorden en hopelijk leert de persoon in kwestie het af!

  5. In contactformulieren vergeet ik ook al eens de start of het einde van een beleefde mail. Maar zo roepen, geen astublief en dankuwel. pffft, der naar fluiten dat kan hzij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *