Aanbod.be

Of ik eens op aanbod.be wilde kijken, vroeg de meneer in de mail. En dat ik er dan een beetje over kon schrijven ofzo. We mailden wat over en weer en besloten dat meneer in ruil daarvoor een vriendendienst voor Gentblogt zou doen.

Het aanbod op aanbod.be blijkt groot en dat is fijn, aangezien het een Belgische site is, en alles dus dichtbij af te halen is. Niks onverwacht uw pas aangeschafte rolstoel ophalen in een boerendorp voorbij Berlijn, zoals ons allen bij ebay wel eens is overkomen.

Tweedehandssites zijn sowieso cool, vind ik. En tweedehandssites die een rubriek “Agrarisch kopen en verkopen” hebben zijn helemaal het einde. Allez jong, een schattig schaap voor 25 euro. En twee fotogenieke geiten voor 40 euro. Als ik een tuin had, ze zaten al met hun drieën in mijn autokoffer op weg naar de Brugse Poort. Kleinvee is verbazend betaalbaar, trouwens, dat moet ik onthouden voor upcoming birthdays.
Verzamelen en hobby, dat is traditioneel ook zo’n winner-categorie. Opgezette krokodil iemand?

En het is dat ik gezworen heb niks nieuws te kopen voor alles weg is, of anders was ik al aan het onderhandelen over deze mini-fiets. Koop hem dan toch, iemand! Hij is oranje ::: aaaah :::

5 thoughts on “Aanbod.be

  1. En wist meneer toevallig ook wat het verschil is met bestaande sites zoals kapaza.be?
    waarom begin je iets wat al bestaat? omdat je het beter kunt, denk ik dan zo.

  2. Tijd voor een streepje reclame. Staat uwen “alles moet weg” dan nog niet op aanbod.be?

    @Ingrid: een vrouwtjesgeit is een mieke. Is dat al niet bijna algemeen vlaams?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *