i. heeft geen tuin en geen zwembad, neen.

Maar wel een koer en een curverbox.

een kindjen in een doos

Advies van Zij Die Het Kunnen Weten indachtig placeerde ik mij op de koer, met de feeling en een paar bakken water. De hele dag dikke leute: zodanig plezant dat de dochter na een klein uurtje middagdut vrolijk door de babyfoon “Maaaaaaammaaaa! Mira badje spelen!” riep.

Later die middag maakte ze ook nog het avondeten klaar. Het werd water, keien en een assortiment kruiden die ze uit mijn potten graaide. Yummers. Maar de Feeling is wel bijna uit. En op een paar momenten van hysterie en paniek na (vliegen, remember): topmiddag.

the naked chef gecensureerd.

10 thoughts on “i. heeft geen tuin en geen zwembad, neen.

 1. Heb aan u gedacht gisteren. weet ge wat hier ook bijzonder entertainend was? Grote kuis houden. Dus écht het grote geschud boven halen: stofzuigen, dweilen, voddekes om af te stoffen en te poetsen, alles in de hoogte zetten, een eigen emmerke water (blijkt het beste, want op een onbewaakt moment bleek Jools haar haar aan t wassen zijn mét het vuile poetswater #fail), buggy die normaal in de gang staat even in de living zitten bleek al voldoende voor een HALF uur top entertainment. De kast uitkuisen: gij op ne stoel staan en alles aangeven aan de dochter. Jools vond het ge-wel-dig! Ik kan het écht aanraden 🙂 Kind geëntertained én een fris ruikend huis op t eind van den dag. Win, win, toch?

 2. zeer, maar een beetje weinig. Ik heb daarna nog pasta-salade gegeten.
  @jessie – eigenlijk zou ik eens een stofzuiger moeten kopen voor Mira, want ze pakt de mijne altijd af.

 3. @i: ligt dat niet te zwaar op de maag: keien? Die schuif ik altijd aan de kant met een ‘lust ik niet’ als mijn kroost kookt.

 4. Oh, i., ge moogt ons stofzuigerke hebben. 100% plastiek, maar als het het kind kan plezieren… En ‘t maakt geen geluid, dat is ook het vermelden waard.
  Mail maar, mocht ge interesse hebben.

 5. Ah, ik vroeg het mij onlangs nog af hoe het met de vliegen ging.
  Stofzuigerke lijkt mij een geweldig idee, maar dan wel zo’n echt werkend mini-exemplaar van Dyson ofzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *