i. geeft 2pisces weg. Twee keer, eigenlijk.

Weet u nog, dat ik vorige week zei dat ik binnenkort mooie en dure cadeautjes zou weggeven op mijn blogue? Het is zover, hier is het eerste.

*tromgeroffel*
2pisces, dat zijn twee getalenteerde jonge fotografen, en hun verhaal is op zich al cool: Delphine (uit Gent, en nichtje van mijn goede vriend mr. Klijn — zo begrijpt u meteen de link) en Eneko (Zarautz – Baskenland) ontmoetten elkaar in 2007 tijdens hun studies fotografie in Barcelona. Twee jaar en een massa foto\’s later kwamen ze terug naar Gent om hun persoonlijke meesterwerk te creëren: hun zoontje Iñaki. Ze blijven hier, maar reizen over en weer naar Spanje, en de rest van de wereld, en nemen overal foto’s. Want dat is wat fotografen doen, natuurlijk.

Sinds een tijdje maken ze ook reportages in opdracht. Ze zijn gespecialiseerd in huwelijksreportages, maar ook te boeken voor al uw kleine en grote festiviteiten, of voor architectuur-, cultuur- of journalistieke foto\’s.
Niet alleen hun verhaal van de liefde uit het schone Barcelona is cool, hun foto’s zijn dat ook. Net een beetje anders dan het klassieke, verhalend en spontaan. Check bijvoorbeeld het album van mijn favoriete joni en haar Iraanse meneer. En de rest van hun site.

Aniehoew. Een give-away is geen give-away als er niks wordt weggegeven, natuurlijk. Daarom mag ik van Delphine en Eneko een heuse fotoshoot cadeau doen aan u. Ja, aan u daar, aan de andere kant van het grote web. We verloten een sessie van 1 à 2 uur voor een gezin, koppel, kindjes, vrijgezel, whatever. In de buitenlucht of eventueel bij u thuis. Geen studiowerk, dus, maar voor de rest kan alles.
Achteraf krijgt u 10 afgewerkte foto’s op dvd, waar u dan zelf mee kunt doen wat u wilt. Afdrukken, instellen als screensaver op uw telefoon, op koffiekoppen laten printen voor al uw collega’s: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als dat geen schoon cadeauke is, dan weet ik het ook niet meer.

Wat moet ge doen?
– ge wordt fan van 2pisces op facebook.
– ge laat hier op kerygma een commentaar na, en vertelt me meteen ook wie ge in gedachten hadt om te laten fotoshooten. (Dit was geen vraag van de fotografen, dat is gewoon curieuziteit van mij. Dat mag.)
– mijn persoonlijke onschuldige hand trekt eind volgende week een naampje, en dan wordt ge gecontacteerd.

En er is meer. Van zodra 2pisces 300 fans heeft op facebook, wordt er nóg een reportage verloot, onder die facebookfans. Dus eigenlijk maakt u, als bevoorrecht kerygma-lezer, twee keer kans om te winnen. Dat is dubbel zo veel als normaal!

Ik vind het nu al helemaal spannend in uw plaats….

76 thoughts on “i. geeft 2pisces weg. Twee keer, eigenlijk.

 1. Ook niet bijster origineel, maar wel iets waar ik enorm naar uitkijk: een fotoshoot van ons – ook – internationale gezinnetje.

  Voorlopig zijn dat: mezelve uiteraard (Belgisch/Engels/Iers) ~ mijn man (Italiaan) ~ onze zoon van 2 (Belgisch/Italiaans) ~ de zoon in de buik (wordt ook Belgisch/Italiaans als hij voor het eerst Belgische lucht inademt ergens in februari 2012).

 2. Omdat mijn dochter fotogeniek is als geen ander, mijn man ook tamelijk, ik echter nooooooit trek op foto’s, en mijn zoon automatisch een schapenblik opzet als er een toestel in de buurt is. Omdat we er dus ne keer allemaal mooi zouden op staan 🙂

 3. Ik doe mee voor foto’s van ons twee.
  Wij zijn bijna 10 jaar samen,
  maar we gaan niet trouwen,
  zijn niet verloofd,
  hebben geen kindjes,
  en ook geen op komst.

  En net daarom hopen we te winnen.

 4. Me wants it! Omdat ik net voor het 1st mama ben geworden van het mooiste meisje van de hele wereld! Nomen est omen: Helena Vantroyen 🙂 Fotootjes van haar en het lief en ik zouden me geweldig plezieren. Misschien met paarden op de achtergrond?

 5. Ik heb een Spanje verslaafde (heb zelf een jaar in het Baskenland gewoond, tussen de Iñaki’s :), hou enorm veel van fotografie en zou graag deze twee combineren: gefotografeerd worden door gents-baskishe fotografen!

 6. Voor ons gewoon ne keer wat foto’s van ons vier (de m&m-ekes en hun ouders), gewoon omdat wij altijd vergeten om aan andere mensen te vragen om eens foto’s te trekken van ons gezinnetje en er dus altijd 1/2de of 3/4de van het gezin op de foto staat.

 7. oalraitie, ik ben fan! Ik wil gewoon foto’s van al mijn kinderen, hier thuis op mijn schoon erf, dat kunnen dan zowiezo eigenlijk alleen maar schoon fotos worden 😉

 8. Ik ben fan!
  En voor foto’s denk ik meteen aan mij en mijn metekind. Bijna 5 jaar, met een prachtige melkchocoladehuid (ze is geadopteerd uit Zuid-Afrika), met ritme en een modelallure om u tegen te zeggen. Ik maak nl altijd foto’s van haar, maar van ons samen zijn er amper: buiten de ‘we zetten ons dichtbij elkaar en ik hou mijn fototoestel voor ons’ of de ‘overbelichte crappy familiekiekjes’.

 9. En ook ik ben fan! Ik zou ons gezinnetje laten vereeuwigen. Dat is het lief, mezelve, de 3-jarige dochter en de zoon in de buik. Maar dan met zoon uit de buik, natuurlijk.

 10. Goh, niks origineels, gewoon: eens op de foto met ons alle vier. Want gezinsfoto’s, daar hebt ge best een fotograaf voor. En ze hebben er gelijk verstand van.

 11. De kindjes natuurlijk. Ligt het aan de jongens (die heel beweeglijk zijn), aan de fotograaf van dienst (wellicht) of aan het fototoestel (ja, dat zal het zijn), maar hier zijn ze veel mooier in het echt dan op foto…

 12. Ik doe mee. Voor een foto van het gezin, aangezien we ons 4’en nog niet tesamen op de gevoelige plaat hebben vastgelegd.

 13. De klassieker: het gezin, dat by now compleet genoemd hoort te worden. Om dat feit vast te leggen en mezelf er zo nodig aan te herinneren dat het werkelijk een slecht idee zou zijn om nog op de samenstelling terug te komen. In welke zin dan ook.

 14. Is de week al om? Omdat ik niet zo zot ben van de traditionele foto’s van babypoepke op een schapenvelleke, maar natuurlijk wel graag mijn peuterpuber en karakterbaby voor de eeuwigheid laat vastleggen op de gevoelige plaat. Enorm chique werk dat ik van hen al gezien heb, dus waarom niet meedingen…

 15. ik doe niet mee, maar ik wens iedereen wel zeer veel succes! wel tof, zo’n giveaway! ik mag binnenkort ook weer eens wat gaan weggeven. joepsie!

 16. Ooh, dit zou ik nu echt graag eens winnen, zie! En dan zou ik ons mooi gezinneke willen laten fotograferen!

 17. Ik doe mee, als het nog niet te laat is, en wil dit cadeau aan mijn zus geven die graag een fotoshoot wil van haar peuter.

 18. Ik doe mee, hopelijk nog niet te laat…
  Binnenkort verlaten mijn lief en ik ons geliefde Brussel na 7 jaar. Het zou leuk zijn om het verdriet wat te verzachten met een paar foto’s van ons in de stad die ons samenbracht! Lien

 19. Ik doe mee! Een fotoshoot van ons gezinnetje klinkt prima, maar ik zou vooral heel graag winnen om de professionelen eens aan het werk te zien / voelen / ervaren. Fotografie boeit me enorm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *